ÜZÜMLÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://uzumluiho.meb.k12.tr
Adres : ÜZÜMLÜ MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ CAD. NO 6 BEYŞEHİR / KONYA
VİZYON : Maddi ve manevi değerlere bağlı, dini, milli, ahlaki ve insani değerlere saygılı, iletişim becerisi güçlü, cesareti ve özgüveni yüksek, sorumluluk bilincine sahip, erdemli bireylerin yetiştiği, akademik eğitimde söz sahibi, alanında öncü ve saygın bir kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, milli, ahlaki, insani, tarihi, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, çağın gerektirdiği yeniliklere ve sürekli gelişmeye açık, eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getiren, sosyal ve kültürel alanlarda yetkin, ahlaki olgunluğa ulaşmış, sorun çözme yeteneği gelişmiş, hoşgörü sahibi, kendine, başkalarına ve insan haklarına saygılı, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, geleceğe güvenle bakabilen, demokratik düşünce yapısına ve ahlaki olgunluğa sahip, sorgulayan, araştıran, topluma karşı sorumluluk duyan, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, , bilgili, yapıcı, üretken, ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : .

Servis : Dolmuş
Ulaşım : Her 1 saatte toplu taşıma mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Eski kasaba.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezine 30 km mesafededir. İl Merkezine 115 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .OKU YORUM Projesi, OKULUM TEMİZ Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .